Как се предвиждат земетресенията?

loading...

 

Като имаме за база многото сбъднати астрологични прогнози за земетресения,катаклизми и други можем да споделим метода, по който могат да се предвидят земетресенията. Това е нужно най-вече, за да се намалят спекулациите може ли, астрологията като наука да прогнозира земетресенията или не.

 

Например, когато навлиза Плутон в Козирог се почва двадесет годишен период на покачена сеизмична активност на територията на нашата държава, който ще бъде абсолютно същият на двадесет годишен период от началото на двадесети век, когато в България имаше няколко по-осезаеми земетресения. Фиксирането на конкретни дати не винаги е възможно, но все пак най-опасни са пролетните месеци април и май на 2008, 2009 и 2010 г., като последната година има вероятност наистина да изживеем силно земетресение. Хубавото е, че по-осезаемите земетресения в България са се разминавали основно с материални вреди.

 

Последните земетресения затвърждават тази астрологична прогноза, изготвена преди няколко години. България все още се намира в период на повишена сеизмична активност и така ще бъде приблизително до 2023 година, когато Плутон ще излезе от знака Козирог.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/463_attach_3656_normal.jpg