Самоличността ви е закодирана в хороскопа

loading...

 

Както повечето неща около нас се случват случайно и асоциацията върху това, как самоличността на човека е проектирана върху хороскопа, ще стигнете до това предположение, чрез астрологията. Като се вземат пред вид основни астрологични познания, които са достъпни за всеки, можем да направим основни изводи за човека, с когото общуваме.

 

Общувайки с някого, още при първата ни комукация всеки ще може да открие най-същественото за другия. При това не е нужно да го питате за зодията му, да извършвате сложни изчисления, да гадаете хороскопа му. Астрологията е наука, която ни дава интересен начин на мислене, който, приложен в дадени области на живота, съкращава дългия път, нужен ни за научаването на дадена информация.


Почвайки от традиционната схема на хороскопа, като знаем неговите основни оси - асцендент, имум цели (IC), десцендент и медиум цели (MC).

Астролозите от всички течения са категорични, че тези оси са най-важните точки в хороскопа. Ще ви предоставим астрологичен типаж на човек, прост и елементарен, че неминуемо ще се попитате: „Как не съм го забелязъл досега?” Всъщност нищо ново няма да научите, просто ще сглобим познатите парчета по различен начин и ще си направим съответните изводи.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/463_attach_3654_normal.jpg