Промяна на хороскопа и планетите

loading...

 

Въпросът за свободата и желанието, както и детерминизма е обсъждан от далечни времена до ден днешен на фона на най-различни науки от нашето познание. И в астрологията няма изключение, този въпрос  много пъти е бил тема за много спорове и предположения. Планетите и техните места описват неумолимо знаците на съдбата ни и понякога често всичко изглежда по-друг начин.

Това обаче не е съвсем  така. Предпочитаното ни словосъчетание „свободата и желанието” е оформено и описано в древната книга на звездната наука.

Планетите, тяхното местонахождение по знак и дом, както и величините помежду им водят след себе си много вариации и предположения. Точно кои от тях и как ще влязат в нашето битие, зависи до определено от самите нас, от нашите мисли, чувства и действия. Естествено, всичко тръгва от мисълта и целта, която си поставяме, обградена от емоцията, поражда нашите действия. Следователно животът ни е съчетание от детерминизъм и свободен подбор в дадени рамки, но независимо от това всеки от нас си мисли, че съдбата му е предопределена.

Какво можем да направим, за да реализираме мечтите си? И как, да усетим какво точно желаем и защо сме родени?

Астрологията е наука, която ще се постарае да ви даде по-голяма яснота. Накратко, в рождената ни дата ние ще открием пъстра комбинация от фактори, на моменти много сложни и противоречиви.

http://zazz.info/images/gallery/2012_4/463_attach_3653_normal.jpg